FÉKTELENÜL 

Pályázati felhívás kültéri installáció készítésére  

PÁLYÁZAT meghosszabbítva június 15-ig

pályázati kiírás pdf

részletes pályázati információk

A szuperexpresszek beszállítója, a világ legnagyobb vasúti fékegység fejlesztő és gyártó központja keresi azt a kültéri megjelenítést, ami kifejezi a tevékenységét és küldetését. Hagyd fékek nélkül szárnyalni a fantáziádat!

Határidő
Pályázati anyag beküldése: 2018. június 15.
Eredményhirdetés az első három helyezettről: 2018. július 13.
Megvalósuló pályázat kiválasztása: 2018. november 30.
Megvalósítás és helyszíni installáció: 2019. tavasz

Kulcsszavak
INNOVÁCIÓ – FÉKEZÉS – SEBESSÉG – BIZTONSÁG – JÖVŐ – NEMZETKÖZI
A pályázó feladata az installáció megtervezése és kivitelezése is, ezért az ötletpályázat mellett kiviteli tervet és költségvetést is mellékelni kell a pályázathoz. Technika Kötetlen, nem cél, hogy a műfaj, vagy a technika korlátozza az alkotót, azonban alapvető elvárás, hogy megvalósítható és szabadban kiállítható legyen a mű, a tervnél számításba kell venni az időjárás viszontagságainak hatását is.

Díjazás
Az első három helyezett egyenként nettó 500 000 Ft díjazásban részesül, mellyel a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest az alkotás tulajdonjogát vásárolja meg. Ezen felül az első három helyezett közül a kiválasztott és megvalósuló pályázat alkotója további 500 000 Ft pénzdíjat kap. A pályázat nyertesétől a Knorr-Bremse Rail Systems megrendeli az installáció megvalósítását is, a kiviteli terv egyeztetését követően, a pályázó által megszabott és a vállalat által is elfogadott áron és feltételekkel.

További információk
web 
e-mail-ben: kommunikacio.BUD@knorr-bremse.com
munkanapokon 9–17 óra között a +36 70 773-6434 információs telefonszámon.

 

Alkalmazott Művészeti Intézet

Institute of Applied Arts 

H-9400 Sopron, Deák tér 32.