Illuminami 2018

2018 augusztus 23–30.

helyszíne: Orfalu, Vend-vidék
ideje: 2018. augusztus 23. csütörtök – augusztus 30. csütörtök
részvételi díj: 25.000 Ft. Ez fedezi a szálláshelyet, napi 3 étkezést, a workshopokon és előadásokon való részvételt, valamint egy AMI kezdőcsomagot. (plusz hozzatok költőpénzt! Kecskesajtra, tökmagolajra és minden jóra ami az Őrségben és a Vend-vidéken található)

A hét során megismerkedtek egymással, több leendő tanárotokkal és a tervezői munka világával is. Egyéni illetve közös feladatokat fogunk kiadni számotokra, hogy könnyeben bele tudjatok rázódni az egyetemi munkába.
 
Amit biztosítunk:

  • Közös nagy reggeli, ebéd és vacsora
  • Heti és napi közösségépítő feladatok
  • Kirándulás a Vendvidéken és az Őrségben
  • Workshopok, előadások és - játék minden mennyiségben

Amit hoznotok kell:

  • sátorozásra készülj! Hozz sátrat, polifoamot és hálózsákot (ha nincs sátrad, lehet társulni máshoz, még leegyeztetjük)ű
  • MELEG RUHA!! (a Vend-vidék mesebeli szépségű hely, meleg nappalokkal és NAGYON hideg éjszakákkal) ESŐKABÁT, fürdőruha, túracipő stb.
  • A feladatokhoz: A4 méretű rajzlapokkal és rajz- festő eszközökkel készülj! 

Orfaluban a szállás Nemetz Lajos bácsi portáján sátorban lesz, de itt van melegvíz, mosdó és miegyéb, ahogy illik- lányoknak és fiúknak egyaránt

Augusztus 23-án egész nap várjuk az érkezőket! Ha vonattal érkezel, várunk a szentgotthárdi vasútállomáson, ahonnan busszal megyünk, a tábor helyszínére! Tekintettel arra, hogy az egyetemi regisztráció, tantárgyfelvétel valamint a kollégiumi szobára jelentkezés is a tábor idejére esik – ezeket együtt intézzük el a tábor alatt.
 

facebook: Illuminami 2018 csoport

SOPRONI EGYETEM Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar

Alkalmazott
Művészeti Intézet

University of Sopron
Institute of Applied Arts 

H-9400 Sopron, Deák tér 32. 
+3699 518 900